Postcoderoosproject Oud-Beijerland

1m

Heeft u geen eigen dak om zonnepanelen op te leggen, maar u wilt toch zelf groene energie opwekken? Dat kan, als u meedoet met een “postcoderoos-project” in de buurt. Samen investeren in zonnepanelen op een ander (groot) dak. U produceert dan groene stroom en bespaart op uw eigen energierekening. Dat kan allemaal met de rijksregeling “Verlaagde Energiebelasting ofwel Postcoderoos”.

De coöperatie HoekscheWaardDuurzaam | om organiseert op twee daken, beschikbaar gesteld door de woningcorporatie HW Wonen, postcoderoos-projecten. Het gaat hier om het project Vierwiekenplein met max. 350 panelen in Oud-Beijerland en het project Christinastraat met maximaal 300 panelen in Numansdorp. Per project wordt een eigen coöperatie opgericht en heeft u zeggenschap. U kunt deelnemen vanaf 300 euro per certificaat en het rendement is circa 4 tot 6 %.

Heeft u interesse dan kunt u meer informatie vinden in de informatiebrochure en het webformulier hieronder invullen. Wij nemen dan contact met u op om de procedure verder te vervolgen.