HWDuurzaam | om: de groenste energieleverancier van Nederland

Samen met tientallen andere lokale energiecoöperaties vormt HoekscheWaardDuurzaam | om het groenste energie-collectief van Nederland: om | Nieuwe energie. HWDuurzaam is een coöperatieve organisatie van en voor de Hoeksche Waard en de Hoekschewaarders.

Secretariaat

Adres secretariaat: Molendijk 15, 3281 LT Numansdorp, E: info@hoekschewaardduurzaam.nl

Doel

HWDuurzaam | om streeft naar een Hoeksche Waard die in 2040 uitsluitend nog energie zal gebruiken die is opgewekt uit duurzame bronnen en die ook – als het maar enigszins mogelijk is – opgewekt is in de Hoeksche Waard. De winst zal ten goede komen aan de Hoeksche Waard zelf.

Lid of donateur worden?

U kunt hierover meebeslissen door lid te worden van de coöperatie HoekscheWaardDuurzaam. Voor een éénmalige minimum bijdrage van 50 Euro bent u lid en beslist u mee. Meedoen als donateur kan ook; dan betaalt u een jaarlijkse minimum bijdrage van 5 Euro, maar heeft u geen stemrecht.

Wilt u met ons meewerken, meld u dan aan via het formulier dat hieronder staat. Aanmelden als lid of donateur kan ook bij het secretariaat, via info@hoekschewaarduurzaam.nl of via de bestuursleden: Piet Jansen (voorzitter) E: pietjansen46@icloud.com, Henk van den Berg (vicevoorzitter) E: h.vandenberg@bvlb.nl of Tejo Vink (secretaris) E: tejovink@gmail.comMaak kennis met het bestuur van HWDuurzaam

Samen naar een energie-neutrale Hoeksche Waard