Overstappen

2m

Op 1 juli 2020 zijn de energietarieven aangepast.

Het is nu een goed moment om over te stappen op groene energie.

Stap nu over

 

Makkelijk overstappen

Om het u makkelijk te maken helpen wij met overstappen naar groene energie uit de Hoeksche Waard.

Wij regelen de hele overstap. Wanneer u zich bij ons hebt aangemeld, hebt u altijd twee weken bedenktijd. Daarna brengen wij uw huidige leverancier op de hoogte dat u naar ons gaat overstappen.

Op de ingangsdatum lezen we uw slimme meter uit. Wanneer u geen slimme meter hebt, vragen we u de standen door te geven. Zodra we de standen binnen hebben, geven wij deze door aan uw oude energieleverancier. Die zal binnen 6 weken nadat u bij ons bent gestart een eindafrekening voor u opmaken.

Voor deze overstapservice brengen wij geen kosten in rekening.

En bedenk: overstappen naar HoekscheWaardDuurzaam | om is altijd meer dan de moeite waard. In onze eigen regio opgewekte groene energie gebruiken is een bijdrage leveren aan die zo belangrijke doelstelling om in Hoeksche Waard in 2040 energieneutraal te zijn. En u steunt er ook nog de Voedselbank mee.

Steun de Voedselbank Hoeksche Waard

HoekscheWaardDuurzaam | om steunt in deze moeilijke tijden de Voedselbank. We nemen de stroomrekening van de Voedselbank Hoeksche Waard een heel jaar lang voor onze rekening. En namens elke nieuwe klant van HoekscheWaardDuurzaam | om storten we € 20 op de rekening van de Voedselbank Hoeksche Waard. Dankzij en namens u. Groen en toch niet duur! Dat is HoekscheWaardDuurzaam | om. En omdat op 1 juli de variabele tarieven veranderen, kunt u nog makkelijker overstappen.

Bespaar geld, spaar het milieu. Stap over. Als u het niet voor uzelf doet, doe het dan voor uw kinderen, kleinkinderen of voor de Voedselbank (klik op de link en de code om de Voedselbank te steunen is dan al voor u ingevuld).

Stap nu over!

Als u zich via de reguliere OM aanmeldt kunt u zelf op de derde pagina de code Voedselbank Hoeksche Waard invullen.

Let op bij overstappen!

Controleer de voorwaarden van uw huidige energiecontract in verband met overstapkosten.